вівторок, 01 грудня 2009 18:19

На будівництві стадіону до Євро-2012 загинув робітник

На будівництві стадіону до Євро-2012 загинув робітник

На ділянці новобудови Національного стадіону Варшави, який будують до чемпіонату Євро-2012 трапився нещасний випадок, повідомляє TVN24.pl.

В процесі будування впав ліфт з висоти декількох метрів. Один з робітників загинув на місці, а іншого госпіталізовано у вкрай важкому стані.

За подальшою інформацією, ліфт було підчеплено до будівельного крану. Двом робітникам треба було дібратися в недобудовані верхні частини конструкції стадіону. Під час підйому ліфт раптово впав з висоти 6-9 метрів.

Після падіння підйомника двоє робітників залишалися всередині. Рятувальникам знадобилося електрозварювання, щоб звільнити постраждалих.

Очевидці нещасного випадку стверджують, що робітники працювали біля будівельного крану, монтували лампи до сходів стадіону. За їхніми версіями, чоловіки впали не з 6-8 метрів, а з 15 метрів.

"В певний момент, вони зачепилися за одну із недобудованих частин і почали падати!", - каже один зі свідків.

На місце пригоди відразу прийшла поліція та пожежна охорона. Вони і звільняли постраждалих.

Речник Національного стадіону запевнив, що такі нещасні випадки - це неймовірна рідкість. На даний момент, це один із перших інцидентів через недотримання правил техніки безпеки.

Переклад:Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На будівництві стадіону до Євро-2012 загинув робітник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі