вівторок, 09 березня 2010 20:26

"Перевищив швидкість тільки, коли захворів син" - Фізікелла (ФОТО)

Перед стартом нового сезону у Формулі-1 відомий італійський гонщик Джанкарло Фізікелла відвідав Київ. Третій пілот "Феррарі" взяв участь у церемонії урочистого відкриття у столиці України найбільшого магазину одягу та аксесуарів "Феррарі" на території Центральної та Східної Європи.

Після перерізання червоної стрічки Фізіко дав невеличку прес-конференцію.

"Як третій пілот "Феррарі" я завжди маю перебувати в оптимальній формі, щоб замінити своїх колег, якщо виникне така потреба протягом сезону. Крім того, у мене є своя гоночна програма. Цього сезону я виступатиму у "Le-Mans Series". Вже провів перші тести."

"У Формулі-1 цього сезону буде сильна конкуренція з боку "Макларен", "Ред Булл" і "Мерседес", але "Феррарі" буде боротися за чемпіонство."

"Масса і Алонсо знаходяться в рівних вагових категоріях. Із Фернандо я знайомий за виступами по "Рено", він двічі виграв Формулу-1. Феліпе у 2008 році ледь не став чемпіоном світу. У минулому між Алонсо і Массою були певні сутички на трасі, але зараз вони розуміють, що є частиною однієї команди і їм обов"язково треба працювати на одну мету."

"Нову систему нарахування очок вважаю цікавою. Я позитивно сприймаю таке нововведення."

"З дитинства я мріяв виступати за "Феррарі". Сподіваюся я зможу до кінця життя ганятися за цю "стайню". Для мене найголовнішим у міжсезонні було втримати місце у топ-команді. Не було сенсу виступати у команді-середнячку, адже у моїй кар"єрі їх було чимало."

"Я беру участь у розробці не тільки гоночних болідів, але й працюю над дорожніми автомобілями "Феррарі". У мене є своя програма роботи на симуляторах."

"У житті я їжджу за кермом Alfa Romeo 159. Цей автомобіль мені подарувала компанія "Феррарі".

"Я тільки раз перевищив швидкість. Сталося це у 2005 році, коли захворів мій син і я дуже поспішав до нього. Я завжди дотримуюсь правил дорожнього руху."

"На етапах чемпіонату світу Формули-1 я ношу речі від "Феррарі". У звичайному житті я вдягаюсь як усі нормальні люди."

Нагадаємо, 14 березня з Гран-прі Бахрейну стартує сезон у Формулі-1.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Перевищив швидкість тільки, коли захворів син" - Фізікелла (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі