понеділок, 28 серпня 2006 12:09

Фізікелла допоміг Алонсо

На старті Гран-Прі "Формули-1", який пройшов вчора у Туреччині, Міхаель Шумахер, 37 років, відразу почав діяти дуже активно, часто змінюючи траєкторію руху. Джанкарло Фізікелла, 33 роки, розповів, що такі дії німецького гонщика змусили його заблокувати колеса, щоб уникнути зіткнення із своїм партнером по команді Фернандо Алонсо, 25 років, повідомляє "Спорт Експрес".

- Міхаель дуже активно діяв під час старту, що призвело до загрози зіткнення з ним інших пілотів. В результаті мені довелося досить пізно пригальмувати у першому повороті. Зрозумівши, що можу врізатися у Фернандо, я сильно натиснув на гальма. Це призвело до блокування коліс та розвороту, - розповів Фізікелла.

- Фзікелла вчинив правильно. Він заблокував колеса і пожертвував собою, щоб не вибити з боротьби Алонсо, - додав технічний директор "Рено" Пет Сіммондс.

Фернандо Алонсо веде боротьбу за чемпіонський титул із Міхаелем Шумахером. Після вчорашньої гонки йому вдалося збільшити відрив від німця до 12 очок.

Зараз ви читаєте новину «Фізікелла допоміг Алонсо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі