середа, 25 листопада 2009 09:40

"Пенальті не було, у мене просто закінчилися сили" - Бухаров

"Пенальті не було, у мене просто закінчилися сили" - Бухаров

Провідний форвард "Рубіна" Олександр Бухаров чесно зізнався, що наприкінці поєдинку c киянами, коли він виходив практично сам на сам з Шовковським, Маграо чисто відібрав у нього м"яч.

- Коли ви впали в штрафній гостей, було порушення чи ні?

- Ніякого пенальті там не було. У мене просто закінчилися сили. А так хотілося завершити атаку ударом. Прикро, але що робити...

- Як оціните результати "Рубіна" в домашніх матчах Ліги чемпіонів: три гри - три нічиї?

- Достойно, але трохи прикро, що не змогли порадувати своїх уболівальників перемогою. Вони на це заслуговують, адже так нас підтримували! Але в цілому все нормально. Я б не став нарікати на долю.

- Київське "Динамо" в Казані показало дуже гарний футбол і цілком могло відвезти додому більше одного очка. Згодні?

- Матч був для нас, можливо, найскладнішим з домашніх. "Динамо" - сильний суперник, дуже добре готовий фізично і грамотно грав тактично. До того ж з киянами нам грати було складніше, ніж з "Інтером" і "Барселоною".

- Чому, можете пояснити?

- Італійці та іспанці вважали за краще будувати гру від атаки, а Київ спочатку налагодив гру в обороні, потім розібрався, як ми граємо, і спробував використовувати свої шанси й наші помилки. В принципі манера гри "динамівців" виявилася дуже схожою на той стиль, який притаманний нам. Можна навіть сказати, що грали в якійсь мірі проти себе.

- Це важко?

- Загалом, так.

- Тепер у "Рубіна" шість очок, і ви, як і раніше, зберігаєте шанси на плей-офф. Якщо б хтось сказав вам навесні, що таке можливо, що відповіли б?

- Але ж справа не в кількості очок. Це як раз можна було передбачити. Але ніхто, звичайно ж, не припускав, що наша команда буде до самого кінця боротися за право вийти у весняну стадію Ліги.

"Спорт-Экспресс"

Зараз ви читаєте новину «"Пенальті не було, у мене просто закінчилися сили" - Бухаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі