понеділок, 20 липня 2009 09:13

"Оболонь" поступилась "Металісту" (ВІДЕО)

"Оболонь" поступилась "Металісту" (ВІДЕО)

У першому матчі після повернення у вищий дивізіон столична "Оболонь" на своєму полі програла "Металісту" з рахунком 0:2.

Незважаючи на результат, "Оболонь" продемонструвала достатньо впевнену гру проти сильного суперника.

Юрій Максимов, головний тренер "Оболоні": "Я хлопцями задоволений. Приємно грати з командою, яка грає у футбол. Ми теж стараємося: ось відновляться футболісти, і ми теж гратимемо нормально. Але поки що фізично важко змагатися з "Металістом". І взагалі - вони вичавлюють з кожного моменту максимум. Але мені сподобалися обидва тайми. Перший гол прикрий, в першій лізі мало пропускали після стандартів. Але 6 чоловік з листа грали, важко їм..."

Перемогу харків"янам принесли точні удари Едмара і Дениса Олейника.

"Оболонь" - "Металіст" - 0:2 (Едмар 41, Олійник 72)

"Оболонь": Бойко, Лінь (Кармаліта 65), Лозинський, Яворський, Кицута (Фартушняк 84), Конюшенко, Морозюк, Ріжок, Куценко (Комленок 70), Воронків, Іващенко

"Металіст": Горяїнов, Майдану, Гуйе, Обрадовіч, Ганцарчик, Валяєв (Поступаленко 83), Едмар, Шелаєв, Олійник, Девіч (Бордіян 62), Зезе (Трішовіч 45)

Турнір, Dynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «"Оболонь" поступилась "Металісту" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі