понеділок, 27 грудня 2010 15:52

"Ніяких пропозицій не розглядаю, хоча вони є" - Газзаєв

"Ніяких пропозицій не розглядаю, хоча вони є" - Газзаєв

Колишній головний тренер київського "Динамо" росіянин Валерій Газзаєв поки не думає про те, де продовжить кар'єру.

"Зараз цілком маю право приділити час своїм трьом онукам і своїм дітям. В даний час не вивчаю ніяких варіантів продовження кар'єри. На даний момент у мене одне завдання - трохи відпочити. Думаю, ця пауза припала до місця. Враховуючи, що завжди будував роботу з точки зору досягнення високих цілей, потрібно максимальний прояв всіх тренерських якостей. Тому перерва необхідна", - відзначив Газзаєв.

Фахівець також уникнув відповіді на питання, чи міг він очолити московські "Динамо" і "Локомотив".

"Зараз неетично відповідати на таке питання, - сказав він. - На сьогоднішній день ніяких пропозицій не розглядаю, хоча вони, безумовно, є".

Нагадаємо, Валерій Газзаєв був відправлений у відставку з поста головного тренера київського "Динамо" 1 жовтня після програшу молдавському "Шерифу" у матчі групового раунду Ліги Європи.

Валерій Газзаєв очолив київське "Динамо" в травні 2009 року, змінивши на цій посаді іншого російського фахівця Юрія Сьоміна. Під керівництвом Газзаєва "Динамо" у минулому сезоні поступилося чемпіонський титул "Шахтарю", припинило боротьбу за національний кубок на стадії чвертьфіналу, а в Лізі чемпіонів зайняло останнє місце в групі.

За матеріалами СЭ, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Ніяких пропозицій не розглядаю, хоча вони є" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі