вівторок, 05 жовтня 2010 10:54

"Моя помилка, що ми не стали чемпіонами" - Газзаєв

"Моя помилка, що ми не стали чемпіонами" - Газзаєв

Екс-головний тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв мав намір побудувати команду, основу якої складали б українські футболісти, але для цього йому не вистачило часу. Про це він розповів у першому інтерв'ю після відставки програмі "Про футбол".

"У мене була ідея побудувати справжню українську команду, з українськими вихованцями. І дійсно, в цьому і минулому році заграли багато молодих гравців: Ярмоленко, Хачеріді, Гармаш, Коваль, плюс досвідчені гравці Шевченко, Мілевський, Гусєв і Михалик - це мав бути справжній кістяк команди ", - сказав Газзаєв.

Тренер пояснив, що, на його думку не вийшло.

"У першу чергу ми минулого року не стали чемпіонами, коли мали гарні можливості для цього, і команда показувала хороший рівень гри не тільки в національній першості, але і матчах Ліги чемпіонів. І тут я вважаю моя помилка, що ми не стали чемпіонами, бо мали достатній гандикап, але зайняли лише друге місце", - сказав Валерій Георгійович.

Позначилися і невдачі на євроарені.

"Ми не потрапили в Лігу чемпіонів. Для нас це був дуже болісний удар, тому що по грі з "Аяксом" і в першому і в другому матчі ми заслуговували набагато більшого, але, тим не менш, потрапили в Лігу Європи. Це вже звичайно не Ліга чемпіонів і тут був якийсь психологічний бар'єр", - вважає коуч.

Причини проблем у внутрішній першості бачить у нагнітанні обстановки.

"До матчу з "Шахтарем" команда йшла в лідерах, грали нормально, але необхідно було терпіння. Ще раз кажу, той психоз, який був, він, звичайно, ускладнив ситуацію. Тому після останньої гри з "Шерифом" я попросив президента "Динамо" звільнити мене від займаної посади. У житті всяке буває, але в мене залишилося дуже гарне враження про місто. І хочу сказати найтепліші слова на адресу президента команди і побажати "Динамо" успіху", - відзначив російський тренер.

Нагадаємо, 1 жовтня Ігор Суркіс прийняв відставку В. Газзаєва з посади головного тренера київського "Динамо". До грудня 2010 року виконувати обов'язки головного тренера команди буде Олег Лужний.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Моя помилка, що ми не стали чемпіонами" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі