пʼятниця, 20 березня 2009 12:45

"Не знаю, як ловити м"ячі після ударів Жажі" - Сьомін

"Не знаю, як ловити м"ячі після ударів Жажі" - Сьомін

Головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін на післяматчевій конференції хвалив "Металіст" і говорив про важливість Вукоєвіча як гравця.

- Дуже складно за короткий час виграти три матчі у такої команди, як "Металіст". На мій погляд, суперники сьогодні показали футбол найвищого рівня, від якого, думаю, глядачі отримали задоволення. Правда, результат, напевно, сподобався не всім. Хід матчу складався не в нашу користь, ми програвали, але кожного разу знаходили в собі сили виправити ситуацію. Під час гри робили дуже багато перестановок, проводили заміни, футболістам доводилося грати на різних позиціях. У результаті, ми добилися свого і раді, що пройшли "Металіст" і граємо в наступному раунді Кубка УЄФА.

- Що подумали, коли рахунок став 3:1?

- Ви бачили, що ми не здавалися. Зробили перестановку і забили гол.

- Наскільки доленосну роль в сьогоднішньому матчі зіграла відсутність Вукоєвіча? Як, на ваш погляд, справився роллю опорного півзахисника Ель Каддурі?

- Звичайно, Вукоєвіч - це дуже велика втрата для нас. Огнен центральна фігура в оборонних діях команди. Звичайно, нам його не вистачало. А Бадр грав добре, азартно, причому, як на одній позиції, так і на іншій, коли перейшов на лівий фланг. Він почав багато атакувати, у нас з"явилися хороші моменти.

- Напевно, перед грою ви з Богушем розбирали удари Жажа з штрафних. Чому Стас не зробив ніяких висновків?

- Просто Жажа володіє видатним ударом. У нас добре б"є штрафні Алієв, а в "Металістові" приголомшливо виконує стандарти Жажа. Не знаю, як можна ловити м"ячі після його ударів.

- Яку команду вважаєте за краще бачити суперником в чвертьфіналі Кубка УЄФА?

- Після сьогоднішньої гри ми нікого не боїмося.

Офіційний сайт "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Не знаю, як ловити м"ячі після ударів Жажі" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі