середа, 02 квітня 2008 09:05

"МЮ" - команда іншого рівня, але рахунок не зовсім по грі"

"МЮ" - команда іншого рівня, але рахунок не зовсім по грі"

Головний тренер "Роми" Лучано Спаллетті після поразки на своєму полі від "Манчестер Юнайтеда" 0:2 все ж не втрачає надії на вихід його команди у наступну стадію Ліги чемпіонів.

- Підсумковий результат говорить про те, що "МЮ" - команда іншого рівня. Правда, рахунок не зовсім по грі. Єдине, що мені не сподобалося - після другого пропущеного м"яча ми втратили впевненість у своїх силах. У решті моментів ми грали, як і слідувало. На стартових відрізках обох таймів "Рома" показувала хороший футбол і повинна була забивати. У Крістіана Пануччі були два дивовижні шанси, але йому не пощастило. Разом з тим, в епізоді з голом Руні Фортуна була на стороні гостей. Ситуація ускладнилася дуже сильно. У Манчестері ми зробимо все можливе, щоб не вилетіти з турніру. На європейській арені "Рома" вже не раз забивала два голи в гостях. У "МЮ" шикарний підбір гравців, але сьогодні манкуніанцям пощастило у ряді ключових моментів. Багато хто вважає, що італійські команди завжди діють від оборони з розрахунку на контратаки, але сьогодні "МЮ" був зразком катеначчо. Вони дозволили нам володіти м"ячем у центрі поля, а самі зробили ставку на швидкісні якості своїх форвардів. Не знаю, чи зможе зіграти в Манчестері наш капітан Франческо Тотті, але всі ми дуже на це сподіваємося.

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" - команда іншого рівня, але рахунок не зовсім по грі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі