середа, 02 квітня 2008 09:40

Гол Роналду нагадав Фергюсону його самого у період кар"єри футболіста

Гол Роналду нагадав Фергюсону його самого у період кар"єри футболіста

Після перемоги над "Ромою" 2:0 наставник "МЮ" Алекс Фергюсон подякував футболістам за гру, проте зазначив, що багато що вирішуватиметься у другому матчі.

- Це фантастичний результат, але попереду ще матч-відповідь. У футболі трапляються несподіванки, хоча ми зробили величезний крок у напрямі 1/2 фіналу. На початку поєдинку ми грали не кращим чином, проте після гола Роналду все змінилося. Кріштіану і Уейн Руні весь матч тримали суперника в напрузі. Роналду може діяти і в центрі атаки - його гол нагадав мені себе самого, коли я грав. Досвід Едвіна вандер Сара також безцінний для нашої команди, досить пригадати його сейв після удару Вучініча. Повинен подякувати і Пак Чжи Суну. Не знаю, як він умудрився дотягнутися до м"яча в комбінації, яка закінчилася голом Руні. Сподіваюся, що травма коліна Неманьї Відіча не дуже серйозна. Всі ми з нетерпінням чекатимемо медичного обстеження нашого захисника. У грі-відповіді "Ромі" допоможе Тотті, який є лідером римлян. Проте ми гратимемо на "Олд Траффорд", який ідеально підходить для матчів такого ступеня складності.

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «Гол Роналду нагадав Фергюсону його самого у період кар"єри футболіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі