середа, 02 квітня 2008 10:05

"Ми поставилися до "Барселони" з зайвим пієтетом"

"Ми поставилися до "Барселони" з зайвим пієтетом"

Головний тренер "Шальке 04" Мірко Сломка після поразки від "Барселони" 0:1 сказав, що його команда поставилася до суперника з зайвою пошаною. Проте грою у другому таймі він залишився повністю задоволений.

- У першому таймі . Багато що пояснює манера, в якій ми пропустили гол. Ми надали суперникові дуже багато вільного простору, хоча повинні бути в подібних ситуаціях куди пильніші. У першому таймі у нас були великі проблеми, але ми повинні були добитися більшого у другому. Ми були зобов"язані йти вперед, створювали моменти і заслужили гол. На жаль, пройшло дуже багато час до того, як ми відкинули зайву пошану до суперника. Ми хотіли підсилити тиск у другому таймі, що змусило "Барсу" збитися на дальні закидання.

Моя команда бігла вперед, але їй не вистачало успіху в завершальній стадії атаки. Я задоволений нашою пристрасною грою в другому таймі. Безглуздо вважати, що ми зможемо зіграти так само всі 90 хвилин у Барселоні, але, якщо оцінювати другий тайм, вважаю, у нас є шанси, і треба ними скористатися. У Лізі чемпіонів потрібно обов"язково реалізовувати моменти, які були у нас сьогодні. На жаль, у нас був відсутнім ряд гравців творчого плану, яких нам дуже не вистачало. Повернення одного або двох може сильно допомогти нам у зустрічі-відповіді.

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Ми поставилися до "Барселони" з зайвим пієтетом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі