середа, 02 квітня 2008 09:56

"Шальке" почав виглядати краще, коли ми втомилися"

"Шальке" почав виглядати краще, коли ми втомилися"

Наставник "Барселони" Франк Райкард після перемоги на виїзді над "Шальке 04" у першому чвертьфінальному матчі Ліги чемпіонів відзначив бійцівські якості своєї команди.

- Можна сміливо сказати, що ми добилися сьогодні хорошого результату. Моя команда старанно трудилася по ходу всього матчу, і я хочу її привітати. Ми жваво почали зустріч, і швидкий гол нам, звичайно, дуже допоміг. Куди складніше довелося, коли "Шальке" почав робити більшу ставку на фізику. Думаю, нам вдалося добре зіграти в обороні, і в результаті ми добилися позитивного результату. Мені сподобалося, як ми тиснули по флангах і домінували значну частину матчу. "Шальке" почав виглядати трохи краще, коли ми втомилися. Втім, це дрібниці, над якими ми ще можемо попрацювати. Ми добре потрудилися, і було б непогано, якби нам вдалося утримати той же рівень гри після перерви. Хоч ми і не змогли добитися цього, але все одно перемогли, що мене радує. Моя команда показала потрібний настрій. Ми завжди націлені на результат, і просто чудово, коли ми його добиваємося, як вийшло сьогодні.

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Шальке" почав виглядати краще, коли ми втомилися"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі