неділя, 18 квітня 2010 17:55

"Моє перше враження - чиста жовта картка" - Газзаєв

"Моє перше враження - чиста жовта картка" - Газзаєв

У центральному матчі 26-го туру чемпіонату України київське "Динамо" здобуло перемогу в непростому матчі проти дніпропетровського "Дніпра" – 2:1. На 25-й хвилині гості залишилися в меншості – арбітр матчу вилучив екс-динамівця Віталія Мандзюка. Переможний гол за "Динамо" забив Тіберіо Гіоане, який замінив Нінковича.

На післяматчевій прес-конференції наставник "Динамо" Валерій Газзаєв прокоментував результат поєдинку.

- Це був дуже важливий матч. Таких складних ігор у нас цього року ще не було. "Дніпро" - дуже серйозна команда, яка створила нам сьогодні чимало проблем. Такі поєдинки є справжньою окрасою чемпіонату. В цілому я дуже задоволений, особливо, якщо виходити з того, що деякі ключові гравці сьогодні не змогли зіграти

- Чи вважаєте ви що вилучення Мандзюка було справедливим?

- Моє перше враження - чиста жовта картка. Разом з тим мені вдалося переглянути відеозапис з боку воріт "Дніпра" і перше враження від нього склалося таке, що в момент падіння Зозулі захисник гостей змістився трохи вперед. А взагалі ситуація дуже складна і тому чи була там червона картка чи ні – 50 на 50.

- Як ви оціните дії Маграо? Він забиває вже третю гру поспіль.

- Я ним дуже задоволений. Дай Боже, щоб він забивав у кожній грі.

- О котрій годині після таких ігор вам вдається заснути?

- Засинаю під ранок.

- Як вам вдається впоратися з тиском останніх матчів чемпіонату? Ви практично перебуваєте на мінному полі.

- Така наша доля - ми самі себе на нього загнали. Тепер в кожній грі мусимо грати на перемогу. У нас не має права на помилку. Крім того, сьогодні дуже добре зіграв Шовковський, врятувавши команду у декількох небезпечних моментах.

- Як команда бореться з нервами?

- Жартуємо, тренуємося. Не бути ж постійно в напрузі.

- Яка ситуація із Шевченком? Коли молодший Калитвинцев буде повноцінно задіяний за першу команду?

- Щодо Калитвинцева, то він отримав травму, виступаючи за юнацьку збірну. До тренувань повернеться через тиждень. Шевченко, сподіваємося повністю відновиться до гри з "Карпатами". На наступний день після матчу з "Оболонню" у нього була велика гематома.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Моє перше враження - чиста жовта картка" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі