неділя, 18 квітня 2010 17:01

"Динамо" в більшості перемогло "Дніпро"

"Динамо" в більшості перемогло "Дніпро"

У центральному матчі 26-го туру чемпіонату України київське "Динамо" здобуло перемогу в непростому матчі проти дніпропетровського "Дніпра" - 2:1.

З перших хвилин ініціативою заволоділи кияни, але першими на 18-й хвилині забили гол гості. Феррейра прострілив у штрафну і пробив Шовковського Коноплянка, залишивши поза справами Бетао і Маграо.

А через кілька хвилин відбулася ключова подія матчу: Мандзюк перервав забіг Зозулі до воріт Лаштувки і суддя Олег Зубарєв, поміркувавши якийсь час, вирішив показати дніпропетровцю червону картку.

Залишившись в меншості "Дніпро" не опустив рук. І наприкінці першого тайму Селезньов ледь не забив другий гол.

У другому таймі "Динамо" вдалося забити швидкий гол - Лаштувка не впорався з потужним ударом Маграо. Після цього команди обмінялися небезпечними моментами. Але в підсумку переможний гол забив Гіоане, який вийшов на заміну.

Таким чином, "Динамо" здобуло п"яту перемогу поспіль і відірвалося на три очки від донецького "Шахтаря", який ще не завершив свій матч із "Закарпаттям".

Чемпіонат України

26-й тур

Динамо - Дніпро - 2:1 (0:1)

Голи: 0:1 - Коноплянка (18), 1:1 - Маграо (51), 2:1 - Гіоане (70)

Динамо: Шовковський, Данило, Хачеріді (Алмейда, 46), Бетао, Маграо, Єрьоменко, Вукоєвич, Михалик, Нінкович (Гіоане, 56), Ярмоленко (Несмачний, 84), Зозуля.

Дніпро: Лаштувка, Лобжанідзе, Чеберячко, Мандзюк, Денисов, Калиниченко (Назаренко, 75), Холек, Ротань, Феррейра (Пашаєв, 77), Коноплянка, Селезньов (Гоменюк, 46).

Попередження: Лаштувка (25), Ротань (31), Хачеріді (34), Маграо (89)

Вилучення: Мандзюк (25)

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" в більшості перемогло "Дніпро"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі