четвер, 11 березня 2010 10:26

"Мілан" повторив найгірший результат в історії клубу

"Мілан" повторив найгірший результат в історії клубу

Поразка з рахунком 0:4 від англійського "Манчестер Юнайтед" у вчорашньому матчі-відповіді 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів стала найгіршим результатом в єврокубковій історії італійського "Мілана" поряд з програшем "Депортиво" з тим самим рахунком у сезоні 2003/04, пишe "Чемпионат.ру".

Крім того, слід зазначити, що це третій раз в єврокубковій історії "Мілана", коли команда за підсумками двоматчевого протистояння пропускає більше шести голів (у першому поєдинку проти "МЮ" італійський клуб поступився з рахунком 2:3). Раніше подібне траплялося в матчах із "Барселоною" (сезон 1959/60) і в протистоянні з "Аяксом" (сезон 1972/73).

Головний тренер "Мілана" після матчу зазначив, що "россо-нері""россо-нері" тепер зосередяться на боротьбі за чемпіонство в серії А.

"Ми повинні проаналізувати багато моментів цієї гри, але зараз не час говорити про них. "МЮ" блискуче почав зустріч, а забитий гол дозволив їм почувати себе комфортніше.

У цьому розіграші Ліги чемпіонів "Мілан" видав кілька хороших ігор. Я думав, що після першого матчу з "МЮ" у нас буде шанс пройти далі, але сьогодні англійці показали себе з дуже хорошого боку.

За кілька годин до матчу ми втратили Несту, якого замінив Бонера. У другому таймі я пішов на ризик, відправивши в оборону Амброзіні, але з цього нічого не вийшло.

Напевно, буде неможливо швидко забути цей матч, але у нас попереду боротьба в серії А, де ми відстаємо від "Інтера" всього на 4 очки. Попереду 11 захоплюючих матчів і ми повинні постаратися нав"язати боротьбу за чемпіонство ", - наводить слова тренера офіційний сайт УЄФА.

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" повторив найгірший результат в історії клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі