понеділок, 08 червня 2009 09:57

"Ми пропустили два прикрих м"ячі" - Михайличенко

"Ми пропустили два прикрих м"ячі" - Михайличенко

Головний тренер збірної України Олексій Михайличенко прокоментував результат матчу кваліфікації ЧС-2010 проти Хорватії (2:2).

"Перш за все, мені б хотілося, щоб ви не вимагали зараз від мене глибокого аналізу гри. Можу лише сказати, що це був матч гідних один одного суперників, а на полі з першо і до останньої хвилини йшла безкомпромісна боротьба, футболісти обох команд демонстрували величезне бажання перемогти. Звичайно, не обійшлося без помилок і непорозумінь, але в принципі гра була досить динамічною.

Що стосується нашої команди, то звичайно, шкода, що ми не зуміли до кінця гри витримати той темп, який був заданий в першому таймі. Ще в більшій мірі доводиться шкодувати про те, що, поведя в рахунку, ми не зуміли використовувати завойований нами простір і довести до логічного завершення дуже хороші контратаки.

Потім ми пропустили, вважаю, досить нелогічний м"яч. Але у будь-якому випадку, це була наша помилку, за яку ми і розплатилися. Не можна не відзначити і те, що трохи розгубившись після цього голу, ми дозволили хорватам на емоціях, на підйомі провести кінцівку матчу агресивніше, ніж ми.

На жаль, ми пропустили два дуже прикрих м"яча. З іншого боку, це в якійсь мірі компенсується тією обставиною, що успіх нам посміхався в епізодах, коли м"яч двічі потрапляв в штангу наших воріт.

На завершення хотів би відзначити, що було дуже приємно спостерігати на полі команду в жовто-блакитній формі, яка билася, билася за свою країни, за своє ім"я. Я дуже вдячний всім хлопцям - і тим, хто був в резерві, і тим, хто був на полі. Тому що вони були однією командою. Це дуже важливо.

Який ступінь складності травми Андрія Шевченка? Мені важко судити, я ще не говорив з лікарями. У нього стався спазм литкового м"яза. А наскільки все серйозно - чи є там розрив або надрив м"яза - сказати зараз не можу.

По Тимощуку теж поки не можу вам нічого сказати. Відразу після закінчення матчу я прийшов до вас і не встиг поспілкуватися з лікарями", - цитує Михайличенка UA-футбол.

Зараз ви читаєте новину «"Ми пропустили два прикрих м"ячі" - Михайличенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі