четвер, 20 серпня 2009 10:20

"МанСіті" обіграв "Барселону" в матчі за Кубок Йогана Гампера (ВІДЕО)

"МанСіті" обіграв "Барселону" в матчі за Кубок Йогана Гампера (ВІДЕО)

Англійський "Манчестер Сіті" обіграв на "Камп Ноу" в присутності 90 тисяч глядачів іспанську "Барселону" з рахунком 1:0 в товариському матчі на Кубок першого президента каталонського клубу Йоана Гампера.

Вирішальним в цій зустрічі став гол, забитий на 28-ій хвилині болгарським півзахисником "Сіті" Мартіном Петровим. Футболісти "Манчестер Сіті" під час позиційної атаки "Барселони" перехопили м"яч, провели розмашисту контратаку, в завершальній стадії якої Петров вийшов сам на сам і впевнено свій момент реалізував.

У цьому матчі відбувся дебют у складі "Барселони" головного придбання каталонців в нинішнє міжсезоння Златана Ібрагімовича. Шведський форвард з"явився на полі на початку другого тайму і був помітною фігурою в атаці "Барси".

Він кілька разів опинявся на ударній позиції, але всякий раз надійно діяв голкіпер "Сіті" Шей Гівен. Взагалі, команди грали не в найсильніших складах, хоча у "Барси" на полі вийшов і Ліонель Мессі. Аргентинець міг врятувати свою команду від поразки, але м"яч після його удару в компенсований до другого тайму час потрапив у штангу.

LiveSport.ru, Терикон

Зараз ви читаєте новину «"МанСіті" обіграв "Барселону" в матчі за Кубок Йогана Гампера (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі