вівторок, 23 лютого 2010 08:51

"Локомотив" переміг "Динамо" без Алієва

"Локомотив" переміг "Динамо" без Алієва

Матчі між українськими та російськими командами завжди очікуються з особливим інтересом, і часом виходять за футбольні рамки. Причому незалежно від статусу поєдинку - будь то матч Ліги чемпіонів або контрольний спаринг у рамках підготовки до офіційних змагань.

Матч між "Динамо" і "Локомотивом" мав додатковий підтекст. Влітку 2009 року, на зборі в Австрії, сьогоднішні опоненти також провели контрольний матч, і "Локо" виявився сильнішим, перемігши 3:2. До того ж москвичів очолює колишній наставник "Динамо" Юрій Сьомін, а в складі "залізничників" виступають троє екс-динамівців. На жаль, двоє з них не змогли взяти участі в матчі - Родольфо через травму навіть не приїхав з командою на збори, а Алієв напередодні застудився і спостерігав за звітним матчем лише як глядач.

Що стосується стартового складу, то головний тренер "Динамо" виставив змішаний склад. Місце у воротах зайняв Шовковський, перед ним розташувалися Бетао, Михалик, Алмейда і Несмачний, в центрі поля розташувалися Вукоєвич та Ель Каддурі, на флангах загрозу воротам суперника повинні були створювати Гусєв і Калитвинцев, а Гармаш розташувався під Зозулею, висунутим на вістря атаки. Відзначимо, що спочатку не планувалася участь в матчі Гіоане і Хачеріді, що працюють за індивідуальною програмою, і Петрова, у якого невелике ушкодження.

Динамівці дуже активно почали матч і притисли суперника до їх воріт, але надійно в рамці діяв голкіпер "Локо" Чех. Впоравшись зі стартовим натиском "біло-синіх", підопічні Юрія Сьоміна відсунули гру і незабаром несподівано відкрили рахунок у матчі. Секундне замішання в центрі поля коштувало Ель Каддурі втрати м"яча, Траоре пасом врозріз вивів Торбінського сам на сам з Шовковським, і "залізничник" відправив м"яч у сітку воріт.

Незважаючи на всі потуги динамівців зрівняти рахунок, а хороші можливості були у Гармаша та Калитвинцева, який пробив в стінку зі штрафного метрів з 20-ти, наприкінці першого тайму "Локомотиву" вдалося подвоїти свою перевагу. Знову роль асистента виконав Траоре, що запустив у прорив Гатагова, а Михалик, не встигали за опонентом, змушений був порушити правила. Пенальті бив Глушаков - Шовковський дотягнувся до м"яча, але не зміг завадити сфері залетіти у ворота.

Після перерви у "Локомотива" повністю оновився склад, Валерій Газзаєв ж вніс зміни на 60-й хвилині матчу, випустивши вісім нових футболістів. До закінчення матчу м"яч неодноразово міг залетіти як у сітку воріт "Локомотива", так і у ворота киян. У нашої команди особливо старався Шевченко - у Андрія було кілька моментів для взяття воріт, але надійний був Гільєрме, що змінив Чеха в рамці воріт "залізничників".

Відзначаємо і велику кількість, як для товариського матчу, жовтих карток, п"ять з яких у пасиві динамівців.

Таким чином, реванш за поразку в Австрії не вдався - "Локомотив" знову переміг.

У "Динамо" ж попереду поєдинок ще з одним представником російської Прем"єр-ліги - пітерським "Зенітом", який відбудеться вже у вівторок.

Товариський матч

"Динамо" - "Локомотив" - 0:2 (0:2)

Голи: Торбінський (19), Глушаков (39, пен.)

"Динамо": Шовковський, Бетао (Юссуф, 60), Алмейда, Михалик (Єрьоменко, 58), Несмачний (Маграо, 58; Несмачний, 80), Вукоєвіч, Ель Каддурі (Нінкович, 58), Гармаш (Ярмоленко, 58), Калитвинцев (Кравець, 58), Гусєв (Шевченко, 58), Зозуля (Кравець, 58)

"Локомотив" (перший тайм): Чех, Сєнніков, Баша, Асатіані, Янбаєв, Дуймовіч, Торбінський, Одемвінгі, Глушаков, Гатагов, Траоре

"Локомотив" (другий тайм): Гільєрме, Бєляєв, Мілановіч, Єфімов, Кузьмін, Шарлес, Тарасов, Драман, Мінченков, Ігнатьєв, Смольников

Попередження: Гармаш (27), Бетао (50), Вукоєвич (65), Несмачний (84), Мілевський (88) - Дуймовіч (8), Біляєв (77), Драман (84)

За матеріалами ТСН, ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Локомотив" переміг "Динамо" без Алієва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі