понеділок, 21 грудня 2009 09:49

"Інтер" зміцнив лідерство в Серії А (ВІДЕО)

"Інтер" зміцнив лідерство в Серії А (ВІДЕО)

Міланський "Інтер" укріпив лідерство в чемпіонаті Італії з футболу, перемігши в матчі 17-го туру "Лаціо". Ця гра відбулася увечері 20 грудня в Мілані і завершилася з рахунком 1:0. Після цього успіху "Інтер" набрав 39 очок. Його головним переслідувачем є "Мілан", у якого 31 очко та гра в запасі, повідомляє Associated Press.

У матчі з "Лаціо" єдиний гол у складі "Інтера" забив камерунський нападаючий Самуель Ето"О. Він відзначився на 14-ій хвилині, використавши передачу з правого флангу у виконання Деяна Станковича. У чемпіонаті Італії - 2009/10 Ето"О забив вже вісім голів.

У 17-му турі "Мілан" повинен був зіграти на виїзді з "Фіорентиною" (19 грудня), але ця гра була відкладена через складні погодні умови. Крім того, в минулий вікенд в чемпіонаті Італії не відбулися матчі "Болонья" - "Аталанта", "Дженоа" - "Барі" і "Удінезе" - "Кальярі".

Третє місце в турнірній таблиці серії А займає "Ювентус", який набрав 30 очок в 17 матчах. 20 грудня туринський клуб поступився на своєму полі "Катаньї" (1:2).

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" зміцнив лідерство в Серії А (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі