неділя, 20 грудня 2009 18:38

"Ювентус" зганьбився в матчі з аутсайдером

"Ювентус" зганьбився в матчі з аутсайдером

Туринський "Ювентус" зазнав ганебної поразки на своєму полі в матчі з аутсайдером Серії А "Катанією" з рахунком 1:2.

Перед матчем на під"їзді до стадіону уболівальники "Старої синьйори" закидали клубний автобус яйцями, висловивши свій протест проти огидної гри команди в останніх матчах - "Ювентус" програв до цього "Баварії", вилетівши з Ліги чемпіонів, і скромному "Барі".

У матчі з "Катанією" туринські футболісти діяли на своєму рівні приблизно 15 хвилин в другій половині другого тайму, решту всього часу вони піддавалися нескінченному обсвистуванню з трибун. Примітно, що перед початком гри уболівальники "Юве" дружно повернулися спиною до футбольного поля.

Сама гра пройшла за передбачуваним сценарієм - футболісти "Катанії" уважно грали в центрі поля і обороні, при слушній нагоді контратакуючи, гравці "Ювентуса" багато володіли м"ячем і здійснювали незліченну кількість помилок.

Рахунок в цій грі з пенальті відкрив на 24-ій хвилині Хорхе Мартінес, причому форвардові "Катанії" довелося двічі повторити удар, оскільки перший раз він пробив без свистка. 11-метровий був призначений за порушення з боку Тьяго, який схопив у своїй штрафній суперника за рукав футболки, трохи розірвавши її.

Через 10 хвилин після цього головний тренер "Ювентуса" Чіро Феррара замінив украй Феліпе Мело на Хасана Саліхаміджича. Фанати проводили бразильського опорника з поля різким свистком і улюлюканням.

Саме Саліхаміджич і зрівняв рахунок в матчі на 66-ій хвилині, використавши прекрасну передачу Дієго. "Ювентус" після забитого гола постарався підсилити тиск на ворота "Катанії", проте штурму, як такого, у "Старої синьйори" не вийшло. Більш того, на 88-ій хвилині туринці пропустив контратаку, в завершуючій стадії якої Маріано Іцко вийшов наодинці з Алексом Маннінгером і легко переграв австрійського кіпера.

"Ювентус", не дивлячись на поразку, залишився на третьому місці в турнірній таблиці Серії А, маючи в активі 30 очок, а ось "Катаннія" набрала 12 очок і зрівнялася з цим показником з "Сієною" - обидві команди замикають турнірну таблицю.

У решті матчів зафіксовані наступні результати: "Ліворно" - "Сампдорія" - 3:1, "Наполі" - "К"єво" - 2:0, "Палермо" - "Сієна" - 1:0, "Рома" - "Парма" - 2:0.

За матеріалами LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" зганьбився в матчі з аутсайдером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі