четвер, 10 грудня 2009 14:41

"Голи на останніх хвилинах вже всім набридли" - Мілевський

"Голи на останніх хвилинах вже всім набридли" - Мілевський

Київське "Динамо" не змогло стати автором сенсації і обіграти грізну каталонську "Барселону". Команда Газзаєва програла хлопцям Гвардіоли з рахунком 1:2. У господарів гол забив капітан команди Артем Мілевський. Сталося це на другій хвилині зустрічі і не без допомоги Вальдеса.

На жаль цього не вистачило для перемоги і "динамівці" залишали стадіон не у найкращому настрої.

- Мабуть, нам не вистачило концентрації. Над цією проблемою потрібно працювати. Просто так такі невдачі не трапляються, треба шукати причину.

У Мілевського цікавляться, чи реально взагалі обіграти теперішню "Барселону".

- Початок матчу був за нами. За великим рахунком, "Барселона" не так вже й багато моментів створила. Але каталонці змогли їх реалізувати, а ми – ні. Нам не вистачило кількох хвилин, які б дозволили нам грати в Лізі Чемпіонів чи в Лізі Європи. Ці голи на останніх хвилинах вже всім набридли.

Артем запевняє, що команда виклалася в матчі по максимуму.

- Я вважаю, що ми зіграли на межі своїх можливостей і зробили все для перемоги.

До речі, капітан "Динамо" перший, кому вдалося забити "Барселоні" у виїзному поєдинку цього розіграшу Ліги Чемпіонів. Виїзні матчі проти "Рубіна" та "Інтера" завершилися нулями на табло.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Голи на останніх хвилинах вже всім набридли" - Мілевський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі