понеділок, 26 квітня 2010 18:51

"Гамбург" залишився без тренера перед півфіналом Ліги Європи

"Гамбург" залишився без тренера перед півфіналом Ліги Європи

У кінцевій фазі сезону керівництво "Гамбурга" звільнило наставника команди Бруно Лаббадіа за його власним бажанням. Сталося це, нагадаємо, перед відповідальним матчем з "Фулхемом" у четвер, який повинен забезпечити "Гамбургу" участь у фіналі Ліги Європи на власному стадіоні і врятувати, таким чином, для німецької команди зіпсований сезон. Сьогодні ранкове тренування проводив Рікардо Моніц.

Рішення про розрив угоди з Лаббадіа було винесене сьогодні вранці на надзвичайному засіданні. Так правління клубу зреагувало на розгром 1:5 від "Хоффенхайма", що трапився днем раніше і став логічним продовженням тривалого спаду команди в Бундеслізі.

У Лондоні передбачають, що саме технічний тренер Рікардо Моніц виведе команду на бій з тамтешнім "Фулхемом". Моніца активно заманює "Ред Булл" із Зальцбурга - австрійці хочуть, щоб Рікардо очолив їх футбольну академію. Однак тепер боси "Гамбурга", очевидно, хочуть залишити голландця у себе.

За матеріалами sport.ua

Зараз ви читаєте новину «"Гамбург" залишився без тренера перед півфіналом Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі