пʼятниця, 18 грудня 2009 09:52

"Динамо" шпигує за хорватським півзахисником

"Динамо" шпигує за хорватським півзахисником

Столичний клуб не проти прикупити ще одного хорвата. За даними хорватських ЗМІ, київське "Динамо" претендує на півзахисника загребського "Динамо" Маріо Манджукіча. Передбачалося, що вчора в Загребі на матчі Ліги Європи "Динамо" - "Тімішоара" були присутні "шпигуни" чемпіонів України.

Якщо кияни все ж таки вирішать купити Манджукіча, їм доведеться витримати конкуренцію з боку чи не половини клубів Європи. Правда, на думку хорватських журналістів, зараз Манджукіч повинен прийняти пропозицію з Києва:

"Якби Манджукіч зараз показував гру зразка себе піврічної давності, ймовірно, далекий і холодний Київ він би навіть не розглядав. Проте після тримісячного голевого мовчання і Україна для нього як Ельдорадо".

До речі, в цьому поєдинку, можливо, гратиме й інший потенційний новачок київського "Динамо" Деян Ловрен. Правда, він вже заявив журналістам, що залишить Загреб, якщо тільки його клуб вилетить з єврокубків.

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" шпигує за хорватським півзахисником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі