Ексклюзиви
пʼятниця, 18 грудня 2009 09:09

"Я перейшов у "Локомотив" - Алієв

"Я перейшов у "Локомотив" - Алієв

Півзахисник київського "Динамо" і збірної України Олександр Алієв переходить в "Локомотив". Про це він повідомив кореспондента "Советского спорту".

- Я перейшов у "Локомотив". Тепер знов гратиму у Юрія Палича (Сьоміна). У мене все є для того, щоб виступати за "Локо". Зроблю все, щоб грати в основі, - заявив Алієв.

Нагадаємо, що при Валерії Газзаєві Алієв практично не потрапляв до складу "Динамо", заявивши в пресі, що не має наміру миритися з таким станом справ.

- Поки я нічого не можу сказати про термін контракту з "Локомотивом", оскільки він ще не підписаний. Але новий сезон почну в "Локомотиві". До Нового року збираюся побувати в Москві і підписати угоду, - заявив 24-річний півзахисник.

Проте президент "Динамо" Ігор Суркіс учора увечері відзначив: "Офіційних пропозицій від "Локомотива" або іншого клубу про покупку Алієва я як і раніше не отримував".

Судячи з усього, між керівництвом "Динамо" і "Локомотива" досягнута усна домовленість про перехід гравця. Раніше Суркіс говорив, що ціна Алієва - 10 мільйонів євро, а президент "Локомотива" Микола Наумов на "Прямій лінії" в "Советском спорте" оцінив гравця в сім мільйонів євро. Ймовірно, клуби вже досягли компромісу в ціновому питанні.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Я перейшов у "Локомотив" - Алієв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути