четвер, 10 грудня 2009 15:57

"Динамо" не заслужило вильоту з єврокубків" - Вукоєвич

"Динамо" не заслужило вильоту з єврокубків" - Вукоєвич

"Барселона" позбавила "Динамо" єврокубків на 86 хвилині матчу. Постарався володар Золотого м"яча Ліонель Мессі. Аргентинець майстерно виконав штрафний і встановив остаточний результат матчу 2:1 на користь гостей.

Незважаючи на негативний результат поєдинку і всі наслідки від нього Огнен Вуковєвич не відмовив пресі у спілкуванні.

- Сьогодні ми грали проти найкращої команди світу. "Динамо" викладалося на 200%, віддало всі свої сили. Боротьба була важка. Найкращий гравець світу Мессі вирішив хід зустрічі. Думаю, футбольна вдача відвернулась від нас.

"Динамо" володіло м"ячем всього 22% ігрового часу. У Вуковєвича запитують невже це все на що здатні кияни.

- Коли "Барселона" грала проти "МЮ" у фіналі Ліги Чемпіонів скільки було відсотків володіння м"ячем у "червоних дияволів"? 30% чи 35. Зрозумійте, що у нас була дуже складна група – найкращі команди світу.

Також в Огнена поцікавилися, що потрібно команді, щоб не пропускати на останніх хвилинах зустрічі.

- Треба більше концентрації наприкінці гри. Тренер каже, що ми все правильно робимо, ми добре працюємо на тренуваннях. Минулого сезону ми виграли чемпіонат України і стартували в Лізі Чемпіонів з групового етапу. Хто ж знав, що нам випаде така група.

Хорватський легіонер впевнений, що "Динамо" не заслужило четвертого місця в турнірній таблиці.

- Ми не заслуговуємо на виліт з єврокубків. У двох матчах з "Рубіном" ми показали, що ми краща команда, але цього було замало.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" не заслужило вильоту з єврокубків" - Вукоєвич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі