понеділок, 07 червня 2010 10:43

"Баварія" відхрестилась від Чигринського

"Баварія" відхрестилась від Чигринського

Технічний директор "Баварії" Крістіан Нерлінгер спростував інформацію про інтерес до українського захисника "Барселони" Дмитра Чигринського.

"Баварія" не буде купувати дорогих футболістів, наш склад досить гарний, особливо, з огляду на повернення Тоні Крооса і Брено", - цитує Нерлінгера Bild.

Як повідомляє tribalfootball.com з посиланням на Catalunya Radio, про свої домагання на Чигринського заявили "Манчестер Сіті", "Челсі", "Манчестер Юнайтед" - але ніхто з них не готовий заплатити за трансфер більше, ніж 12 мільйонів фунтів.

Нагадаємо, "Барселона" в спробі знизити ціну, призначену за капітана "Арсеналу" Сеска Фабрегаса, розглядає варіант з тим, щоб віддати в лондонський клуб Чигринського, інформує іспанська газета Sport.

Однак каталонський клуб не має наміру назовсім розлучатися з українцем, купленим минулого літа у "Шахтаря" за 21 млн фунтів стерлінгів, і хоче віддати його в оренду.

Наставник синьо-гранатових Хосеп Гвардіола бачить майбутнє для Чигринського в своїй команді, але поки йому складно конкурувати за місце в центрі оборони з капітаном Карлесом Пуйолем, Херардом Піке і Габріелем Міліто.

За матеріалами Евро-футбол

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" відхрестилась від Чигринського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі