неділя, 21 березня 2010 14:37

"Баварія" програла "Айнтрахту" за хвилину до фінального свистка

"Баварія" програла "Айнтрахту" за хвилину до фінального свистка

Мюнхенська "Баварія" наприкінці матчу поступилася франкфуртскуму "Айнтрахту" (1:2) у виїзному матчі 27-го туру бундесліги.

Мюнхенці відкрили рахунок на 7-й хвилині матчу. Ван Боммель зробив навіс у штрафний майданчик, де в положенні поза грою був Ар"єн Роббен, але не Мирослав Клозе, якому дали прийняти м"яч і відправити його в дальній кут воріт Ніколова - 1:0.

Після пропущеного м"яча "Айнтрахт" почав чинити тиск на ворота "Баварії", створюючи один небезпечний момент біля воріт Бутта за одним. На останніх хвилинах матчу господарям все ж таки вдалося розпечатати ворота "Баварії".

На 87-й хвилині молодий захисник мюнхенців Алаба припустився серйозної помилки - покотив м"яч уздовж свого воротарського майданчика, намагаючись зробити пас Ламу. Першим на м"ячі виявився Юхвель - 1:1.

А через 2 хвилини все з тим же Алабою легко розібрався Мартін Фенін, який наніс нищівний удар у штангу, від якої м"яч і залетів у ворота - 1:2.

У паралельному матчі "Штутгарт" взяв гору над "Ганновером" (2:0).

На 36-й хвилині Молінаро і Глєб провели класний випад по лівому флангу, після якогопройшла навісна передача в район ближньої штанги, звідки екс-гравець донецького "Шахтаря" Маріка в падінні головою переправив м"яч у ворота. А на 54-й хвилині Чіпріан одержав м"яч на лінії штрафного майданчика праворуч, наблизився до воріт і "пробив" Фромловітца низом - 2:0.

В інших матчах "Нюрнберг" і "Хоффенхайм" розійшлися миром - 0:0, "Фрайбург" взяв гору над "Майнцом" (1:0), а "Вердер" переграв "Бохум" (3:2).

Після цього матчу "Баварія" на 1-му місці - 56 очок, на 5-му рядку "Вердер" - 45 очок, "Штутгарт" на 7-му місці - 38 очок, на 8-й позиції "Майнц" - 38 очок , на 9-му місці "Айнтрахт" - 38 очок, на 11-му місці "Хоффенхайм" - 33 очки, на 14-му рядку "Бохум" - 27 очок, на 15-му місці "Нюрнберг" - 25 очок, на 16-му місці "Ганновер" - 23 очки, на 17-му рядку "Фрайбург" - 23 очки.

За матеріалами Livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" програла "Айнтрахту" за хвилину до фінального свистка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі