вівторок, 10 серпня 2010 09:45

"Аякс" підписав 36-річного гравця збірної Нідерландів

"Аякс" підписав 36-річного гравця збірної Нідерландів

Суперник київського "Динамо" в Лізі чемпіонів "Аякс" підписав контракт з віце-чемпіоном останнього мундіалю.

36-річний Оойер є уродженцем Амстердама і вихованцем клубу, який, щоправда, досі жодного матчу в складі першої команди не провів. Та й взагалі "Аякс" він залишив у далекому 1994 році.

Раніше він виступав у складі "Волендама", "Роди", ПСВ, "Блекберна" і знову ПСВ. Після завершення контракту з ейндховенським клубом, він його знову залишив і от знайшов нове місце роботи.

У складі національної команди Оойер відіграв 55 поєдинків і тричі відзначився забитими м"ячами. Він був у складі команди на останньому чемпіонаті світу, відігравши матч 1 / 4 фіналу проти Бразилії.

Контракт з досвідченим захисником підписано до кінця сезону.

Тим часом, нападаючий "Міддлсбро" Мідо прибув в Амстердам для того, щоб підписати контракт з тим же "Аяксом", повідомляє єгипетський футбольний портал FilGoal.com.

Форвард домовився зі своїм клубом анулювати поточний контракт, тому може стати гравцем голландського клубу на правах вільного агента.

"Я дуже радий тому, що "Аякс" вірить у мої здібності. Мені дуже імпонує той факт, що вони хочуть підписати мене на довгий термін, а не просто на річну оренду", - говорить Мідо.

Нагадаємо, перший поєдинок "Динамо" з "Аяксом" відбудеться 17 серпня, в Києві, на стадіоні "Динамо" ім.Валерія Лобановського. Початок о 21.45 (час київський).

За матеріалами Football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Аякс" підписав 36-річного гравця збірної Нідерландів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі