субота, 07 серпня 2010 11:47

"Гіршого суперника не можна було й побажати" - голкіпер "Аякса"

"Гіршого суперника не можна було й побажати" - голкіпер "Аякса"

Воротар амстердамського "Аякса" і збірної Голландії Мартен Стекеленбург впевнений, що його команда зможе пройти київське "Динамо" у кваліфікації Ліги Чемпіонів.

"Так, нам випала дуже складна команда, гіршого суперника не можна було й побажати. З іншого боку, якщо ми вийдемо в груповий турнір, то там нам будуть протистояти ще сильніші і грізніші суперники. Так що в матчах проти киян можна буде перевірити свої сили , подивитися, на що ми здатні. У таких матчах формується характер", - поділився Стекеленбург упевненістю з Telegraaf.nl.

Повідомлялося, що після жеребкування 4-го кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів, яке визначило в суперники київському "Динамо" на цій стадії турніру амстердамський "Аякс", представники українського та голландського клубу узгодили дати очних поєдинків.

Так, поєдинок на стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського відбудеться у вівторок, 17 серпня. Матч-відповідь на домашньому стадіоні "Аякса", "Амстердам Арені", запланована на середу, 25 серпня.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика, Korrespondent.net

Зараз ви читаєте новину «"Гіршого суперника не можна було й побажати" - голкіпер "Аякса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі