пʼятниця, 06 серпня 2010 15:52

"З "Аяксом" легко не буде" - Шевченко

"З "Аяксом" легко не буде" - Шевченко

Лідер київського "Динамо" Андрій Шевченко та Андрій Ярмоленко прокоментували підсумки жеребкування раунду плей-офф Ліги чемпіонів. Команда зіграє з голландським "Аяксом".

Нападаючий київського "Динамо" Андрій Шевченко:

"У мене ніяких уподобань не було. У списку з п"яти клубів, які могли попастися "Динамо", слабких і не могло бути. Всі суперники однаково сильні, і "Аякс" - в тому числі. Легко нам не буде - це точно. Наше завдання - підійти до цих матчів в оптимальному стані, щоб ми змогли зіграти ще сильніше, ніж раніше.

Про голландців поки сказати щось суттєве складно, знаю тільки, що вони з пригодами пробилися в раунд плей-офф. Але матч на матч не схожий, і проти нас вони зіграють також на максимумі."

Нападаючий київського "Динамо" Андрій Ярмоленко:

"Аякс", як і інші суперники на цьому етапі, дуже хороший. Нам же потрібно грати з позиції сили і думати тільки про перемогу. Коли "Динамо" набирає хід - нам ніхто не страшний, ми можемо вирішувати найвищі завдання.

Чув, що Рома Єрьоменко не хотів би зустрічатися з "Зенітом", а мені було б цікаво зіграти з пітерцями. Але якщо жереб вибрав голландців, так тому і бути."

Матч "Динамо" - "Аякс" відбудеться у вівторок, 17 серпня, в Києві, а матч-відповідь в Амстердамі призначено вісім днів по тому, в середу, 25 серпня.

За матеріалами UEFA

Зараз ви читаєте новину «"З "Аяксом" легко не буде" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі