пʼятниця, 04 червня 2010 12:37

"Арсенал" другий рік поспіль розгромив команду мас-медіа (ФОТО)

На навчально-тренувальній базі ФК "Арсенал" (Київ) відбувся товариський матч, в якому взяли участь столичні "каноніри", а також збірна команда журналістів "МЕДІА" та вболівальників.

Проти журналістів вийшов фактично основний склад київської команди. Був відсутній Йонуц Мазілу, який до цього знаходився в розташуванні збірної Румунії, а також Сергій Закарлюка. Останній був присутній на грі в якості глядача, а перед матчем під час спільного тренування здійснював індивідуальні пробіжки. Причину назвав наставник канонірів Юрій Бакалов - півзахисник не до кінця відновився після отриманої раніше травми. Сам же Закарлюка назвав свою причину.

"Я дещо пізніше всіх інших прибув з відпустки і тепер індивідуально входжу в тренувальний ритм".

Як би там не було, ці втрати не виявилися для "канонірів" суттєвими, і "Арсенал" у присутності нечисленних глядачів підніс журналістам майстер-клас, другий рік поспіль розгромивши останніх з більш, ніж переконливим рахунком - 9:0. Як і належить, основна загроза воротам "МЕДІА" йшла від пари форвардів Шацьких - Воробей. Останній, як відомо де-факто вже гравець "Металіста" і проводить в "Арсеналі" останні дні, виконуючи умови контракту. Йому судилося відзначитися у цій зустрічі. Забивали також Гусєв (двічі), Старгородський, Мепорія, Симоненко.

Після закінчення зустрічі були вручені пам'ятні призи кращим гравцям у складі "МЕДІА" після чого відбувся фуршет. Кращими стали Юрій Маслак (ТРК Київ), Сергій Ситник (сайт ua-football.com), Андрій Варчак (Спорт-Экспресс в Украине) та Валерій Пригорицький (журнал "Футбол").

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" другий рік поспіль розгромив команду мас-медіа (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі