середа, 02 червня 2010 17:56

"Арсенал" вийшов з відпустки і готується до сезону

"Арсенал" вийшов з відпустки і готується до сезону

Під перший день літа київський "Арсенал" зібрався на базі в Щасливому після відпустки і провів перше тренування в підготовчому зборі перед початком нового чемпіонату.

Перед початком занять головний тренер команди Юрій Бакалов зробив невеликий відступ і познайомив команду з новим тренером з фізпідготовки Віктором Шпонюком. Також на тренуванні був присутній начальник команди Олександр Томах, якого новою людиною в команді не назвеш ...

Перше тренування носила "втягуючий" характер. Спочатку футболісти разом з тренером з фізпідготовки намотали з десяток кіл поля. Тренерський штаб в особі Юрій Бакалова, Сергія Булавіна і Павла Блажаєва поставив перед гравцями завдання, потім були запропоновані різного роду фізичні вправи.

"Для початку ми закладаємо фізичну базу на наступний сезон, - сказав кореспонденту офіційного сайту ФК" Арсенал "Юрій Бакалов. - Перший збір ми проведемо за системою "6 +1". Шість днів працюємо, чергуючи одноразові і дворазові тренування, потім день відпочинку. Таких відрізків у нас буде декілька. Після яких ми почнемо грати контрольні ігри. Відразу ж починати грати спаринги було б дуже травмонебезпечно для футболістів".

Всього в тренуванні взяло участь 18 польових гравців і 4 воротаря. Не всі футболісти ще прибули з відпусток. Наприклад, Іонуц Мазілу знаходиться в розташуванні збірної Румунії, Андрій Єщенко та Сергій Закарлюка повинні днями приєднається до партнерів. Про свої запізнення вони попереджали тренерський штаб.

Після годинної роботи "на фізику" команда зіграла "двосторонку". Місце у воротах зайняли Комарницький і Погорілий, а Рева з Воронюк були відправлені грати польовими гравцями. Так само зіграв з підопічними і головний тренер Юрій Бакалов.

За матеріалами ФК "Арсенал"

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" вийшов з відпустки і готується до сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі