понеділок, 02 листопада 2020 21:00

Повернення Роналду та продовження проблем "Барселони": як зіграли суперники українських команд у єврокубках

Повернення Роналду та продовження проблем "Барселони": як зіграли суперники українських команд у єврокубках
Кріштіану Роналду пропустив 4 матчі через коронавірус. Фото: REUTERS

Суперники українських клубів провели свої матчі у національних чемпіонатах.

Перший з українських команд зіграє "Шахтар", який 3 листопада буде приймати "Боруссію" Менхенгладбах. У 6 турі Бундесліги суперник "гірників" мінімально здолав "Лейпциг" - 1:0. Гра вийшла доволі напруженою. Гості володіли ініціативою, але надійна гра голкіпера "Боруссії" Янна Зоммера дозволила господарям не пропустити. Вирішальним став епізод на початку другого тайму, коли Ханес Вольф красивим обвідним ударом забив єдиний м'яч у матчі.

Наступний суперник "Динамо" каталонська "Барселона" знову не змогла перемогти у Ла Лізі. Підопічні Рональда Кумана у гостях розійшлися миром із "Алавесом" - 1:1. Ганебної помилки припустився голкіпер Барселони бразилець Нету, який подарував м'яч нападнику "Алавеса" Луїсу Ріохі. Гості змогли врятуватися після вилучення Хосе Ромальйо, який брудно зіграв проти Жерара Піке. Антуан Грізманн відразу відновив рівновагу у рахунку, але на більше каталонців не вистачило.

Суперник "Зорі" грецький АЕк здобув вольову перемогу над ОФІ – 2:1. Вирішальний другий м'яч в складі господарів забив гравець збірної України Євген Шахов.

Інші суперники "Шахтаря" також здобули очки. "Реал" не мав ніяких проблем із "Уескою" - 4:1. Дубль на свій рахунок записав Карім Бензема. Вперше у поточному сезоні за "Реал" зіграв Еден Азар, який відновився від чергової травми. "Інтер" врятувався у матчі із "Пармою". Підопічні Антоні Конте поступилася по ходу гри – 0:2 в середині другого тайму, але змогли вирвати нічию – 2:2.

Нещодавній суперник "Динамо" угорський "Ференцварош" зіграв у нічию із МОЛ "Віді". -1:1.Підопічні Сергія Реброва не дали головному конкуренту випередити себе у турнірній таблиці. "Ювентус" у гостях розгромив "Спецію" - 4:1. Кріштіану Роналду відзначив своє повернення після коронавірусу дублем.

Суперники "Зорі" англійський "Лестер" та португальська "Брага" проведуть свої матчі у національних чемпіонатах у тільки 2 листопада пізно ввечері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спалах Covid-19 у "Динамо" - Шапаренко, Караваєв та ще 3 гравці, лікарі команди, помічник Луческу здали позитивні тести

У 8 турі УПЛ "Шахтар" без проблем розгроми "Маріуполь" - 4:1, "Динамо" здобуло вольову перемогу над "Дніпро-1" - 2:1, а "Зоря" та "Інгулець" зіграли у нічию – 1:1.

Зараз ви читаєте новину «Повернення Роналду та продовження проблем "Барселони": як зіграли суперники українських команд у єврокубках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі