четвер, 09 грудня 2021 18:22

Потрапить за ґрати? Журналіст написав заяву в поліцію на ексгравця збірної України

Потрапить за ґрати? Журналіст написав заяву в поліцію на ексгравця збірної України
Євген Селезньов підписав контракт із "Минаєм" на сезон. Фото: ФК "Минай"

Журналіст і ведучий "ТаТоТаке" Андрій Сеньків повідомив, що написав заяву до поліції на форварда "Миная" Євгена Селезньова.

Колишній форвард збірної України погрожував журналісту в телефонній розмові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слухай, закрий рот. Тобі рано говорити. Ти просто Караваєв" - Селезньов про конфлікт із захисником "Динамо"

"Єдине місце, де я готовий розбиратися із Селезньовим - правозахисні структури. Заяву до поліції я вже подав. Вона "в опрацюванні". Це треба було зробити. Знаю точно, що я не єдиний, кому так погрожував Селезньов.

Є купа історій у публічній площині, а є і непублічні - страждали й журналісти, і футболісти команд-суперниць. Але вони вирішили не розголошувати ці історії на широкий загал. Це неправильно. Таких рекордсменів треба карати. Законними способами", - написав Сеньків у Facebook.

Селезньов звинуватив Сеньківа в брехні й пообіцяв із ним розібратися.

Після матчу з "Динамо" Селезньов на футбольному полі брутально висловився в бік тренерського штабу й облаяв одноклубника Едварда Кобака.

Попередній клуб Селезньова "Колос" припинив із ним співпрацю через підозру у вживанні алкоголю.

Євген Селезньов відомий виступами за "Шахтар", "Дніпро", турецькі клуби, російську "Кубань" та іспанську "Малагу". У складі збірної України провів 58 матчів і забив 11 голів. Брав участь у Євро-2012.

Зараз ви читаєте новину «Потрапить за ґрати? Журналіст написав заяву в поліцію на ексгравця збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі