пʼятниця, 13 березня 2009 16:36

Після матчу ЦСКА - "Шахтар" затримали 100 фанатів

Після матчу ЦСКА - "Шахтар" затримали 100 фанатів

Перший матч 1/8 фіналу Кубка УЄФА між командами ЦСКА - "Шахтар" пройшов в четвер в Москві без серйозних інцидентів з боку уболівальників, але за різні правопорушення міліціонери затримали близько 100 фанатів, повідомив РІА Новини начальник управління інформації столичного ГУВС Віктор Бірюков.

"За різні правопорушення на матчі, зокрема за знаходження на стадіоні в стані алкогольного сп"яніння міліціонери затримали близько 100 фанатів", - сказав співбесідник агентству.

Всього на матчі в "Лужниках" в Москві було присутньо близько 25 тисяч уболівальників з Росії. З України приїхали дивитися футбол 500 чоловік.

У охороні громадського порядку було задіяно 2600 співробітників міліції і військовослужбовців Внутрішніх військ МВС, сказав представник ГУВС.

Нагадаємо, що у першому матчі1/8 фіналу Кубка УЄФА завдяки пенальті перемогу здобула команда Зіко. ЦСКА переміг "Шахтар" з рахунком 1:0.

ЦСКА Росія - "Шахтар" Україна - 1:0 (0:0)

Гол: 1:0 - Вагнер Лав (50, пенальті).

За матеріалами gazeta.ua, fanat.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Після матчу ЦСКА - "Шахтар" затримали 100 фанатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі