пʼятниця, 08 червня 2012 19:02

Посеред Київського вокзалу німецькі фани п'ють пиво й голосно сміються

Посеред Київського вокзалу німецькі фани п'ють пиво й голосно сміються
Група фанатів із Німеччини з атрибутикою своєї команди п'є пиво, стоячи посеред залу очікувань. Фото: dw.de

Київський залізничний вокзал приймає гостей Євро-2012. 8 червня станом на 18.30 у приміщенні вокзалу великого натовпу вболівальників не спостерігається.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Іноземні гості зазвичай прибувають невеликими групками по 3-5 осіб. Зокрема вже завітали до Києва вболівальники збірної Англії в червоно-білій формі. Серед прибулих не лише хлопці, а й дівчата.

Також у приміщенні вокзалу група фанатів із Німеччини з атрибутикою своєї команди п'є пиво, стоячи посеред залу очікувань. Це молоді хлопці, на вигляд 20-22 роки. Вони весь час голосно сміються, чим привертають увагу перехожих.

Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua, на Центральному та Південному вокзалах діє два пункти з консультації іноземців. Серед волонтерів переважно студентки. 19-річна Аліна розповідає, що іноземці підходять і запитують, як їм роздрукувати електронні квитки на потяг, які вони замовили ще в себе дома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Лодзі польські вболівальники побили англійських і російських фанатів

За словами волонтера, інколи виникають проблеми з тим, що вболівальники роздрукували квиток на потяг в себе в країні, а в нас він виявився недійсним. Тому їм пропонується обміняти такі квитки на відповідні українського зразка.

Водночас великих черг біля кас вокзалу не спостерігається. На перший погляд, волонтери добре володіють англійською мовою й швидко надають інформацію гостям столиці.

На вокзалі помітно збільшилась кількість правоохоронців, проте вболівальників Німеччини з пивом ніхто не чіпає.

Потрібно зазначити, що на розкладках у приміщенні вокзалу помітно підвищились ціни на товари першого вжитку, зокрема на напої. Якщо в одному кіоску півторалітрова мінералка коштує 11 грн., то через п'ять метрів в іншому кіоску за аналогічну пляшку води просять уже 15 грн.

Зараз ви читаєте новину «Посеред Київського вокзалу німецькі фани п'ють пиво й голосно сміються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі