неділя, 19 лютого 2012 12:39

Поліція допитає Чісору і Хея, перш ніж ті відлетять з Мюнхена

Поліція допитає Чісору і Хея, перш ніж ті відлетять з Мюнхена

Німецька поліція поставить питання колишньому чемпіонові світу в суперважкій вазі Девіду Хею та його співвітчизнику британцеві Дереку Чісорі, повідомляє BoxingScene.

Хей і Чісора влаштували бійку на прес-конференції після поразки останнього від чемпіона світу WBC Віталія Кличка в Мюнхені (Німеччина). Поліція Мюнхена почала офіційне розслідування інциденту, і в неділю обидва британця будуть допитані.

Представники поліції прибудуть в готель, де проживають боксери, і поставлять їм питання, перш ніж британці полетять з Мюнхена.

"Поліція тільки почала розслідування інциденту. Містер Чісора і містер Хей були проінформовані про ситуацію. Поліція Мюнхена прибуде в їх готель вранці, щоб допитати про події, що сталися після бою минулої ночі. Я думаю, що вони відлетять в 11-12 ранку за німецьким часом, так що ми зустрінемося з ними до цього часу", - цитує представника поліції BoxingScene.

Нагадаємо, Дерек Чісора програв за очками бій за титул чемпіона світу за версією WBC українцеві Віталію Кличку.

Зараз ви читаєте новину «Поліція допитає Чісору і Хея, перш ніж ті відлетять з Мюнхена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі