неділя, 19 лютого 2012 11:09

Чісора плюнув в обличчя Володимиру Кличку
18

Фото: Reuters

У ніч на 19 лютого в Мюнхені (Німеччина) український боксер Віталій Кличко захистив титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада), здобувши перемогу над британцем Дереком Чісорою.

За підсумками 12 раундів судді одноголосно віддали українцеві перемогу з рахунком 118:110, 118:110, 119:111. Перевага Кличка була значною, але відправити суперника в нокаут не вийшло.

Відразу по закінченні поєдинку Віталій Кличко висловився про бій і про своє супротивника: "З точки зору спорту Чісора показав хороший результат, але як людина він не заслуговує поваги. Бій був важким, я трохи розчарований таким результатом. Про нанесений вчора ляпас я в бою не думав - на рингу я без емоцій роблю свою роботу. Чісора був дуже мотивований. Був важкий бій, була серйозна мотивація. Довелося бути зібраним всі дванадцять раундів. Бажаю і собі і йому кращого бою в майбутньому".

Британець перед самим початком поєдинку випустив з рота струмінь спеціально набраної води прямо в обличчя Кличко-молодшому. Володимир стоїчно стерпів, не піддавшись на провокацію і надавши можливість старшому братові під час бою відповісти британцеві, який зарвався.

Після бою Володимир сказав: "Мені соромно за таких боксерів, як Чісора. Подібна поведінка неприпустима, це ні в які ворота не лізе. Хіба могли собі таке дозволити великі Макс Шмелінг, Роккі Марчіано і інші боксери минулого? Я намагаюся захистити себе від таких людей, як Чісора. Те, що Чісора робив - це неспортивна поведінка. Противника треба поважати, а Чісора не проявив поваги".

Зараз ви читаєте новину «Чісора плюнув в обличчя Володимиру Кличку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі