пʼятниця, 22 вересня 2023 15:33

Подарунок на Різдво: у команді Ф'юрі анонсували можливий бій із Усиком

Подарунок на Різдво: у команді Ф'юрі анонсували можливий бій із Усиком
Поєдинок Олександра Усика та Тайсона Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі, найімовірніше, буде офіційно оголошено перед Різдвом. Фото: колаж Championat

Поєдинок чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика (21-0, 14 КО) та чемпіона WBC Тайсона Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі, найімовірніше, буде офіційно оголошено перед Різдвом.

Переговори між боксерами та промоутерською компанією Skill Challenge Promotions знаходяться у просунутій стадії та близькі до підписання контракту. Про це в інтерв'ю YouTube-каналу THE FIGHT with Teddy Atlas заявив менеджер Ф'юрі Спенсер Браун.

За його словами, команди Усика та Ф'юрі позитивно налаштовані щодо того, що довгоочікуваний бій відбудеться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ф'юрі за допомогою опитування обрав собі наступного суперника: Усик у списку

"Я не можу розголошувати деталі переговорів, але якщо у вашому списку різдвяних бажань є боксерський бій у суперважкій вазі, який ви хочете побачити, то це бажання може втілитись у життя. Я скажу так: саудити зроблять усім нам подарунок на Різдво. Це все, що я можу сказати. Ми над цим працюємо", – сказав менеджер.

Спенсер додав, що Ф'юрі називав його сніговою людиною, тому він намагатиметься допомогти організувати цей бій.

Нагадаємо, 28 жовтня Тайсон Ф'юрі проведе поєдинок за правилами боксу проти суперзірки ММА Френсіса Нганну.

Цього місяця Ф'юрі заявив, що битиметься з володарем поясів WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександром Усиком, якщо він відмовиться від великого гонорару.

Усик захистив чемпіонські пояси у надважкій вазі у поєдинку проти Даніеля Дюбуа. Українець здолав суперника нокаутом у дев'ятому раунді та зберіг титули WBA, WBO, IBF, IBO та The Ring.

Зараз ви читаєте новину «Подарунок на Різдво: у команді Ф'юрі анонсували можливий бій із Усиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі