неділя, 26 квітня 2009 18:58

"Піттсбург" вийшов в 1/4 фіналу Кубка Стенлі

"Піттсбург" вийшов в 1/4 фіналу Кубка Стенлі
Команда Євгенія Малкіна, Сідні Кросбі та Сергія Гончара в шостому матчі серії обіграла "Філадельфію Флайєрс" у гостях із рахунком 5:3. Найдивовижніше в цьому матчі те, що господарі програли, ведучи 3:0.

У кінці першого періоду з інтервалом в одну хвилину Майк Кнубл і Джоффрі Лупул закинули дві шайби у ворота Марка-Андре Флері, а на початку другої 20-хвилинки Денні Брір реалізував чисельну перевагу. Здавалося, доля матчу вирішена, але через 30 секунд після голу Бріра ініціативу на себе взяв Євгеній Малкін, саме після його кидка на добиванні вдало зіграв Руслан Федотенко.

Через дві хвилини Марк Ітон скоротив рахунок до мінімуму, а в кінці періоду Сідні Кросбі рахунок зрівняв.

Вирішальною ж стала шайба Сергія Гончара на 3-ій хвилині третього періоду. Асистентом знову виступив Євгеній Малкін, визнаний кращим гравцем матчу. Остаточний рахунок встановив Кросбі, який за 28 секунд до закінчення зустрічі відправив шайбу до порожніх воріт.

"Піттсбург" виграв серію з рахунком 4-2 і одразу за "Бостоном", "Ванкувером" і "Детройтом" пробився до 1/4 фіналу Кубка Стенлі.

nhl.com, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Піттсбург" вийшов в 1/4 фіналу Кубка Стенлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі