четвер, 21 червня 2012 17:26

Після вильоту збірної України, у Луцьку відкривають фан-зону

Після вильоту збірної України, у Луцьку відкривають фан-зону
Сьогодні Португалія побореться за півфінал з Чехією. Фото: 2012ua.net

Сьогодні о 18:00 на Театральній площі в Луцьку відкриють фан-зону. Біля театру імені Лесі Українки встановили великий монітор та облаштували футбольне поле із штучним покриттям. На ньому проводитимуть турнір з футболу. Також встановили монітори для гри в "Плей-стейшен". Всі охочі матимуть змогу випробувати свої сили в спортивних симуляторах. Відкриє фан-зону міський голова Микола Романюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За акцію у фан-зоні "феменок" добу протримали у відділку та відправили до суду

"Чому так пізно відкривають фан-зону я не знаю. Це швидше питання до УЄФА та компанії КIA. Це вони вирішили, що такі майданчики у містах, де не проводяться матчі, відкривати лише з 21 числа, - запевнив радник мера Володимир Пащенко. - Але нічого страшного. Попереду, ще вдосталь матчів. Наша фан-зона оснащена всім необхідним і виглядає не гірше ніж в Ялті чи Дніпропетровську."

Відкриватиме фан-зону гурт Танок на Майдані Конго. Паралельно проводитимуть різноманітні конкурси для вболівальників. В 21:45 розпочнеться трансляція першого чвертьфінального матчу між Чехією та Португалією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний задимів фан-зону на Майдані під час гри збірної України

Окрім фан-зони у Луцьку, компанія "КІА Моторс" відкриє ще три ідентичні майданчики для вболівальників у Дніпропетровську, Ялті та Одесі. У всіх цих містах у фан-зонах буде проводитись футбольний турнір. Переможці з чотирьох міст зустрінуться між собою у фіналі в Києві. Команда, яка виборе перше місце отримає новий "КІА Спортейдж".

Зараз ви читаєте новину «Після вильоту збірної України, у Луцьку відкривають фан-зону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі