субота, 28 березня 2009 17:29

Пілоти "Формули-1" відвідали зоопарк (ФОТО)

До старту першої гонки сезону – Гран-прі Австралії – залишилися лічені дні, і команди вже щосили освоюють місцеві простори. Як і минулого року, чемпіоном буде той, хто набере найбільшу кількість очок.

Нагадаємо, що минулого тижня Всесвітня Рада з автоспорту схвалила запропоновану Берні Екклстоуном схему "Переможець отримує все", за якою чемпіон світу визначається за кількістю перемог, але команди виступили проти такого рішення.

Такі поправки до регламенту вимагали одностайної згоди учасників чемпіонату, але її так і не дійшли. Навіть Феліпе Маса, який за такою ж схемою виграв би чемпіонат минулого сезону, виступив проти подібних нововведень.

А ось траса першої гонки сезону зазнала певних змін. Вирівняли виїзд з 12-го повороту, де минулого року в аварію потрапив німець Тім Глок.

Сам же пілот "Тойоти" в проміжках між тренувальними заїздами разом із своїм співвітчизником Ніком Хайд-Фельдом ("БМВ-Заубер") відвідали місцевий зоопарк. Особливе задоволення гонщики отримали від спілкування з представниками місцевої фауни – кенгуру та коалами. Тімо продемонстрував, що вміє не тільки керувати болідом "Формули-1", але й кататися на роликах.

Інші пілоти F1 також приділяли увагу іншими справам. Дворазовий чемпіон світу Фернандо Алонсо встиг потренуватися з "Бордо" і отримав від захисника команди Матьє Шальме футболку клубу. А австралієць Марк Уеббер ("Ред Булл") відвідав райони міст Сент-Ендрюз і Кінглейк, які постраждали від пожеж. До того ж гонщик ухвалив рішення перерахувати до фонду допомоги постраждалих від пожеж усі свої доходи, які він отримує від торгівлі особистою атрибутикою.



blik.ua
Зараз ви читаєте новину «Пілоти "Формули-1" відвідали зоопарк (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі