середа, 15 жовтня 2008 20:32

Під час тренування Вороніну зламали ніс

Під час тренування Вороніну зламали ніс

Шок! Буквально в суботу Андрій Воронін (29 років) радів народженню дочки, а вже через два дні сам вимушений був їхати в госпіталь.

В понеділок на першому тренуванні після повернення із збірної він отримав серйозну травму. В одному із зіткнень з партнером по команді Ворона отримав сильний удар в область носа.

Відразу після тренування разом з лікарями "Герти" футболіст був направлений в одну з клінік Берліна. Точний діагноз, як розповів "БЛІКу" агент футболіста Андрій Головаш, поки не відомий, проте, швидше за все, мова йде про перелом носа, оскільки лікарі відразу сказали, якщо це перелом - Андрій надіне спеціальну захисну маску.

І ось вчора вдень на тренування українець вийшов все-таки в масці, ніж відразу привернув до себе увагу німецьких журналістів. Агент українця розмовляв з Вороніним, коли той їхав на рентген-знімок в лікарню. "Він тримається по-молодецьки і зовсім не збирається йти на лікарняний, - сказав Головаш. - Це звичайний футбольний епізод, який ніяк не вплине на його стан".

Не виключено, що саме в захисній масці наш форвард вийде на найближчий і дуже важливий для "Герти" матч проти "Штутгарту".

sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Під час тренування Вороніну зламали ніс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі