середа, 06 липня 2011 10:46

"Перемога у Суперкубку дуже важлива психологічно" - Ярмоленко

"Перемога у Суперкубку дуже важлива психологічно" - Ярмоленко

Півзахисник київського "Динамо" Андрій Ярмоленко поділився своїми враженнями від перемоги команди у матчі за Суперкубок України над "Шахтарем" з рахунком 3:1.

"Ми грали до фінального свистка. "Шахтар" - хороша команда, але на сьогоднішній момент ми сильніші, - цитує динамівця прес-служба клубу. - Думаю, наша перша перемога повинна позитивно вплинути на весь чемпіонат. Вона дуже важлива психологічно. Ми повинні продовжити виступи так само добре, як ми його почали.

Не знаю, як налаштовувалися "гірники", мене це мало цікавить, але можу сказати, що у футболістів "Динамо" настрій був на "Шахтар" просто божевільним. І третій гол остаточно розставив все по своїх місцях. Він заспокоїв і футболістів "Шахтаря". Думаю, вони зрозуміли, що для них все закінчено".

Ярмоленко згадав також момент із призначенням пенальті у першому таймі:

"Рома Єрьоменко віддав мені передачу, я побачив, що Ракицький робить підкат, прокинув м'яч повз нього і хотів бити по воротах, але відчув дотик, який не дав мені можливості завдати удару. На мій погляд, пенальті був справедливим. У другому таймі теж був момент, але тоді я вже сам послизнувся. Хотів зупинити м'яч і пробити по воротах, але впав, тому що газон був слизьким".

Нервовий переліт в Полтаву, який змусив літак "Динамо" повертатися до Києва через погану погоду, як зазначив Андрій, не сильно вплинув на психологічний стан гравців "Динамо".

"Нам було про що поговорити з хлопцями в аеропорту, - сказав Ярмоленко. - Ділилися враженнями після відпустки. Коли приземлялися в Полтаві уперше, я трохи запанікував - нас добре "потрусило", але коли повернулися до Києва, заспокоївся".

Зараз ви читаєте новину «"Перемога у Суперкубку дуже важлива психологічно" - Ярмоленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі