середа, 06 липня 2011 08:42

"Ми дуже щасливі, що взяли реванш за поразку у фіналі Кубка України" - Сьомін

"Ми дуже щасливі, що взяли реванш за поразку у фіналі Кубка України" - Сьомін

Після перемоги "Динамо" над "Шахтарем" у матчі за Суперкубок України наставник киян Юрій Сьомін залишився задоволений полем, ходом гри, суддівством, поведінкою гравців і дебютом новачка своєї команди.

Про результат: "Ми дуже раді і щасливі, що взяли реванш за поразку у фіналі Кубка України. Матч був дуже-дуже цікавим, супернапруженим. Обидві команди показали футбол високого рівня.

Був період, коли ми володіли перевагою, був період, коли гру вели "гірники". На мій погляд, сьогодні все було добре - і організація, і гра, і арбітраж, і гідна поведінка футболістів".

Про гру новачка: "Що стосується дебюту Аруни, то він дуже корисно зіграв. Його кваліфікацію видно неозброєним поглядом. Але ми побоюємося, що сьогодні він отримав розтягнення ...".

Про умови проведення поєдинку: "Якість поля? Раз ми виграли, значить поле було дуже хорошим. (Посміхається)".

Нагадаємо, що 5 липня в матчі за Суперкубок України в Полтаві київське "Динамо" обіграло "Шахтар" з рахунком 3:1, повідомляє "Корреспондент" з посиланням на "Динамо Київ від Шурика".

Зараз ви читаєте новину «"Ми дуже щасливі, що взяли реванш за поразку у фіналі Кубка України" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі