середа, 06 липня 2011 08:56

"Динамо" заслужено виграло" - Луческу

"Динамо" заслужено виграло" - Луческу

Після поразки "Шахтаря" від "Динамо" в матчі за Суперкубок України наставник "гірників" Мірча Луческу віддав належне супернику, а також відзначив позитивні і негативні моменти гри своєї команди.

Про результат: "Динамо" заслужено виграло. Вітаю суперника з трофеєм! Ми недоречно створили пенальті на свої ворота, і він повністю змінив стратегію на поєдинок з боку обох команд. Кияни сіли на свою половину поля, перекрили нам всі зони. Було на боці "Динамо" і везіння. Ми створили багато моментів, але не реалізували їх. А коли пропустили третій гол, все закінчилося".

Про психологічний аспект: "Напевно, настрій теж відіграв велику роль. Поступившись нам золотими медалями чемпіонату України і Кубка України, динамівці були надмотивованими сьогодні, гравці цієї команди жертвували собою. Ми ж моментами були розслабленими".

Про своїх підопічних: "У нашому складі була відсутня ціла група провідних футболістів, які сьогодні напевно допомогли б нам. Але тим, не менше, вважаю, цей поєдинок показав, що ми добре підготувалися до сезону. Особливо - у фізичному плані".

Про уроки поєдинку: "Крім того, з цього матчу можна зробити висновок, що "Динамо" дуже серйозно налаштоване на сезон, і боротьба в чемпіонаті України буде дуже напруженою".

Нагадаємо, що 5 липня в матчі за Суперкубок України в Полтаві київське "Динамо" обіграло "Шахтар" з рахунком 3:1, повідомляє "Корреспондент" з посиланням на "Динамо Київ від Шурика".

Раніше головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін прокоментував підсумки матчу за Суперкубок.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" заслужено виграло" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі