неділя, 17 січня 2010 13:51

Павлюченко і Кержаков стануть одноклубниками

Павлюченко і Кержаков стануть одноклубниками

Лондонський "Тоттенхем" погодився продати нападаючого збірної Росії Романа Павлюченка пітерському "Зеніту". Сума операції складе 10 мільйонів фунтів стерлінгів, повідомляє The Daily Mail.

На долю 28-річного форварда вплинула важка ситуація з травмованими в стані "шпор". Щоб залатати дірки в обороні і замінити Джонатана Вудгейта і Ледлі Кінга, які знаходяться в лазареті, головний тренер "Тоттенхема" Гаррі Реднапп має намір придбати 20-річного данського захисника "Палермо" Сімона Кьяєра.

Спортивний директор італійського клубу Вальтер Сабатіні в суботу прибув до Лондона для проведення офіційних переговорів. Трансфер захисника обійдеться англійцям приблизно в ту ж суму, яку вони виручать за перехід Павлюченка в "Зеніт".

Тим часом, президент компанії Prosports Management Герман Ткаченко, який представляє інтереси Олександра Кержакова, прокоментував перехід свого клієнта з московського "Динамо" в "Зеніт".

"Не дивлячись на видиму легкість, це було складна операція. Не секрет, що останнім часом стосунки між клубами складалися непросто. Тому хочу подякувати керівництву як "Динамо", так і пітерського "Зеніту" за те, що зуміли знайти компроміс і пішли назустріч один одному.

Та і Саші треба віддати належне, адже ради "Зеніта" він погодився на значне скорочення контракту в порівнянні з тим, що йому пропонували в "Динамо" та інших клубах", - наводить слова Ткаченка Sports.Ru.

За матеріалами Террикон, LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «Павлюченко і Кержаков стануть одноклубниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі