неділя, 01 березня 2009 12:17

Пакьяо програв Хаттону ... партію в дартс (ФОТО)

Філіппінець Менні Пакьяо і британець Ріккі Хаттон, які проведуть поєдинок між собою 2 травня в Лас-Вегасі, змагалися напередодні в Манчестері в дартс. Пакьяо в ці дні проводить тур по Великобританії для розкручування бою і не відмовився від пропозиції суперника зіграти в традиційну для британських пабів гру.


Пакьяо боксує краще, ніж грає в дартс (Chris Farina/Top Rank )

Ріккі переміг, а потім запросив Менні відвідати матч свого улюбленого клубу "Манчестер Сіті". Трохи пізніше матч з дартсу також провели між собою тренери боксерів - Фреді Роуч і Флойд Мейвезер-старший, який закінчився внічию, повідомляє Sports.ru з посиланням на Fightnews.com.

Довідка gazeta.ua

Менні Пакьяо (англ. MannyPacquiao, 17 грудня 1978, Букіднон, Філіппіни) - філіппінський боксер-професіонал, виступає в 2-ій напівлегкій ваговій категорії. Чемпіон світу в найлегшій (версія WBC, 1998-1999), 2-ій якнайлегшій (версія IBF, 2001-2003; версія WBO, 2001) і 2-ій напівлегкій (версія WBC, 2008-справжній час). "Боксер 2006 року" за версією журналу "Ринг". "Боксер 2008 року" за версією журналу "Ринг"

Зараз ви читаєте новину «Пакьяо програв Хаттону ... партію в дартс (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі