субота, 24 січня 2009 11:14

Котельник міг стати суперником Менні Пак"яо

Котельник міг стати суперником Менні Пак"яо

Днями, коли здавалося, що переговори про проведення поєдинку між найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії Менні Пак"яо та найкращим боксером першої напівсередньої ваги за версією журналу The Ring Ріккі Хаттоном, зайшли в глухий кут, експерти почали придивлятися до інших потенційних суперників філіппінця. Популярне американське видання bleacherreport.com першим у своєму списку назвало українця Андрія Котельника, чемпіона світу за версією WBA.

"Якщо Андрій Котельник захистить свій титул WBA в поєдинку проти аргентинця Маркоса Рене Майдани (7 лютого в Ростоку, Німеччина), то він буде гідним претендентом на об"єднання титулів, - пише аналітик боксу Луїс Торрес. – Без недооцінки цього бійця, гадаю, Пак"яо міг би перейти у цю вагу до 63,5 кг прямо через нього і тим самим закріпитися в цій категорії. Цей поєдинок має сенс, тому що Котельник і Майдана б"ються в лютому, а це означає, що Пак"яо міг би зустрітися з переможцем на початку літа".

Автор пише, що у Котельника більш виграшна позиція порівняно з іншими кандидатами. Так, Тімоті Бредлі (чемпіон за версією WBC) і Кендалл Холт (чемпіон за версією WBO) відпадають, оскільки у квітні планують провести між собою об"єднавчий бій, а Флойд Мейвезер ще не прийняв остаточного рішення повернутися в бокс.

proboxing.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Котельник міг стати суперником Менні Пак"яо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі