субота, 18 липня 2009 16:58

Оуен забиває перший м"яч за "МЮ"

Оуен забиває перший м"яч за "МЮ"

Майкл Оуен забив переможний гол за "Манчестер Юнайтед" в товариському матчі проти збірної Малайзії з футболу - першому поєдинку в рамках азіатського турне "червоних дияволів".

Поєдинок, який відбувся в суботу в Куала-Лумпурі, завершився з рахунком 3:2 на користь команди Алекса Фергюсона. Гол Оуена на 85-ій хвилині став першим для нього в новому клубі.

Окрім екс-форварда "Ньюкасла", у складі "МЮ" відзначилися Вейн Руні (9-а), який відкрив рахунок у матчі, і Нані (27-а). Оуен вийшов на поле на 60-ій хвилині поєдинку, замінивши автора першого гола у ворота малазійців.

Героєм у складі господарів поля став Мохд Амрі Яхья, який оформив дубль (45-а, 54-а). Атакуючий півзахисник господарів поля в обох випадках зміг відзначитися, використавши помилки голкіперів "МЮ". У першому таймі невдало зіграв Едвін вандер Сар, а після перерви помилився Бен Фостер.

Наступний матч "Манчестер Юнайтед" проведе в столиці Південної Кореї 24 липня проти ФК "Сеул", оскільки запланований раніше матч в Індонезії був скасований через вибухи в п"ятницю в Джакарті.

Терикон

Зараз ви читаєте новину «Оуен забиває перший м"яч за "МЮ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі